DencAmsterdam - Pedagogische samenwerking

Elkaar Leren kennen - Pedagogische afstemming

primair onderwijs - buitenschoolse opvang - naschoolse activiteiten. Digitale brochure. Uitgever & productie: Projectteam Dagarrangementen en Combinatiefuncties (D&C). Gratis.

In de brochure ‘Elkaar leren kennen’  staat de pedagogische afstemming tussen primair onderwijs, bso en naschoolse activiteiten centraal. De informatie is gebaseerd op de huidige praktijk in Amsterdam en brengt in beeld dat de samenwerking tussen welzijn, kinderopvang en scholen vanzelfsprekend is bij het creëren van een wijkgericht dagarrangement. In de brochure vindt u informatie over de drie partijen, een checklist voor samenwerking en verschillende handige instrumenten als randvoorwaarden, procedures, stroomschema’s en tips.

Klik hier voor meer informatie (Klik op de knop vooruit, rechtsboven): www.dencamsterdam.nl