Ouderbetrokkenheid in de brede school

Ouderbetrokkenheid in de Brede School

Literatuurstudie. Nynke van der Schaaf & Tonny van den Berg, 2008, 58 pagina's. Hanzenhogeschool Groningen.

Om ontwikkelingsondersteunend gedrag van de doelgroep te stimuleren is het noodzakelijk dit beleid in te bedden in een breed ouderbeleid, aldus de schrijvers van deze studie. Een school heeft alle ouders nodig en moet daarop beleid maken met over informatievoorziening, ouderparticipatie en ontwikkelingsondersteuning. De onderzoekers geven aanbevelingen en een begrippenkader voor ouderbetrokkenheid.

Het rapport is gratis te downloaden via www.hanze.nl/integraaljeugdbeleid of door door hier te klikken.