SPW Uitgeverij, Samen scholen in een prachtwijk

writing dissertation service 5 mei 2009

Samen scholen in een prachtwijk

do my coursework online http://aggs.school.nz/?education=admission-essay-editing-services Talentenontwikkeling tussen 0 en 12 jaar. Lessen en ervaringen uit Crooswijk Rotterdam. P. Bekker, G. Kreugel, dr. J. Onstenk, P. Koster en drs. M. de Visser. juni 2009.

Het boek focust niet op de problemen maar beschrijft de oplossingen die een achterstandswijk probeert te vinden. Kinderen in Crooswijk hebben vaak niet de beste startpositie. Hoe zorgen scholen, verenigingen, opvoedondersteuners, jeugdwerkers, beleidsmakers en bestuurders dat zij hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen? De schrijvers concentreren zich op de leeftijdsfase 0-12 jaar, de vormende jaren bij uitstek. Het boek beschrijft onder meer het reilen en zeilen van de Brede School en de verlengde schooldag, de ondersteuning van ouders en de aandacht voor de lichamelijke en geestelijke ‘fitheid’ van de kinderen. Dit alles in een wijk die onder druk staat: herstructurering, uitverhuizen, sloop en nieuwbouw brengen de gemeenschap letterlijk en figuurlijk in beweging Het boek geeft helder inzicht in het werk dat verzet wordt ‘rond het kind’ in een achterstandswijk.

dissertation ideas Uitgeverij SWP. ISBN 978 90 8850 053 4. 144 pagina's. € 17,90. Klik hier om dit boek te bestellen.

i need someone to write my paper

buy essay