Archipel, Kansen voor kinderen

Kansen voor Kinderen

Educatief centrum: meer dan onderwijs. Uitgever: Stichting Archipel. November 2008.

Stichting Archipel, schoolbestuur van openbaar onderwijs in Zutphen, Brummen en Voorst wil haar basisscholen omvormen tot educatieve centra, waarin onderwijs, kinderopvang, vrije tijd en zorg- en opvoedingsondersteuning een plaats krijgen. Een werkgroep onderzocht de mogelijkheden en wensen van de betrokkenen. De vragen zijn gebundeld in de brochure ‘Kansen voor Kinderen’. De brochure haagt in op de brede discussie die er momenteel gaande is over hoe de samenhang tussen onderwijs en kinderopvang eruit moet zien.

De brochure kunt u hier downloaden of opvragen bij Archipel: www.archipel.nl of jcoppes@archipelprimair.nl