JSO Werven voor de voorschool

Werven voor de voorschool

Uitgever: JSO
22 januari 2010

Om alle kinderen gelijke kansen te bieden stimuleert Den Haag de voorschool, waar peuters spelenderwijs de Nederlandse taal leren. Doelstelling is om alle Haagse kinderen met een taalachterstand de voorschool te laten bezoeken. Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hierover heeft JSO een brochure gemaakt, vol tips en succesverhalen.

In het boekje "Spreek ouders aan, stap op ze af", werven voor de voorschool met een persoonlijke bandering, vindt u succesvolle ervaringen van Haagse collega’s bij het werven voor de voorschool. Peuterleidsters, jeugdverpleegkundigen en andere beroepskrachten komen aan het woord.Succesvolle werving is essentieel om kinderen te laten profiteren van de extra aandacht en stimulans die de voorschool biedt. Uit de interviews in dit boekje blijkt dat juist een persoonlijke benadering succes oogst: “Spreek ouders aan, stap op ze af!” luidt de boodschap.De verhalen van de werkvloer inspireren om zelf aan de slag te gaan met werving. U zult ongetwijfeld het een en ander in de verhalen herkennen en veel nieuwe ideeën opdoen. De voorbeelden en tips in deze uitgave zijn praktisch en eenvoudig uit te voeren.

U kunt het boekje onder deze link downloaden.

23 november 2017