Tweede werkconferentie brede school in het PO, Ede 10 maart 2005

26 oktober 2005

Uit een inventarisatie bleek dat de deelnemers vooral interesse hadden voor de onderwerpen: gemeenschappelijke programmering, pedagogische visie en gebouw en beheer.In vier workshops zijn deze onderwerpen behandeld. De meeste tijd in de workshops is gericht op uitwisseling, maar een deel van de tijd wordt ook ingeruimd voor het verschaffen van informatie.

Voor mensen die zich oriënteren op de brede school is een speciale workshop gehouden. In deze workshop is ingegaan op wat komt kijken bij het zetten van de eerste stappen op weg naar een brede school. Wie neemt het initiatief, hoe vind je partners, hoe ontwikkel je een visie, wie heeft welke verantwoordelijkheid et cetera.

Klik hier voor een lijst met relevante publicaties.

Tweede werkconferentie brede school in het PO, Ede 10 maart 2005

26 oktober 2005

Klik hier voor een lijst met relevante publicaties.