De brede school: wat worden kinderen daar beter van?

1 april 2010

Wilt u zicht op wat de brede school kinderen oplevert? Kunt u verantwoorden wat u met de brede school aanpak bereikt? Hoe zorgt u dat de kwaliteit van de samenwerking in de aanpak toeneemt?

Met de aanpak voor zelfevaluatie biedt APS u een instrumentarium waarmee u zicht krijgt op wat de brede school kinderen oplevert en waarmee u tevens een kwaliteitsslag kunt leveren. De werkwijze staat beschreven in het boek "De brede school: wat worden kinderen daar beter van?". APS biedt begeleiding bij de uitvoering van de zelfevaluatie zowel op brede school- als op gemeentelijk niveau.

Klik hier om meer te lezen en/of het boek te bestellen.http://www.aps.nl/APSsite/Onderwijssectoren/Projecten/Brede+school/Zicht+op+opbrengst/

23 november 2017