Werkgroep Okido - Eén pedagogische visie in de Brede School

Eén pedagogische visie in de Brede School
Een procesbeschrijving van een pedagogische dialoog in Brede School Oud Zuid in Tilburg

De Brede School Oud Zuid is eind 2005 gestart met een pedagogische dialoog: het project Okido (Ouders, Kind, Idee / Integraal, Doen, Openheid). Een pedagogische dialoog is een gezamenlijk pedagogisch klimaat van de partners in de Brede School.

In het boekje Op weg naar een pedagogische visie in de Brede School heeft de Brede School Oud Zuid concreet de stappen in het proces beschreven. Het boekje is te gebruiken door de partners in een Brede School die met elkaar een pedagogische dialoog willen starten.

U kunt het boekje hier downloaden

23 november 2017