Studiedag Binnen- en buitenschools leren (11 juni 2010)

29 juni 2010

{Breed} organiseerde 11 juni samen met APS en het NJi een studiedag Binnen- en buitenschools leren. Er was veel interesse voor dit onderwerp, want er waren meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen.

Tijdens de studiedag werd gesproken over het op elkaar afstemmen van binnen- en buitenschools leren en welke mogelijkheden en consequenties er zijn binnen de eigen Brede School. In de ochtend hield Marja Valkestijn van NJi een betoog over het streven naar meer levensecht leren. Margot Koekkoek van APS vertelde vervolgens over verbindend leren. Na de lunch werd in groepjes gepraat over binnen- en buitenschools leren in de praktijk. Tot slot presenteerde elk groepje zijn resultaten.

U kunt het uitgebreide verslag van deze studiedag downloaden.

Studiedag Binnen- en buitenschools leren (11 juni 2010)

29 juni 2010

U kunt het uitgebreide verslag van deze studiedag downloaden.