Kassenberg, A. en Berg, van den, T. - Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor

1 juli 2010

Dit boekje over de toekomstbeelden van Vensterschool Koorenspoor is een uitgave van het lectoraat Integraal Jeugdbeleid van de Hanzehogeschool Groningen. Het bevat toekomstbeelden van ouders, kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sociaal-verpleegkundigen en beleidsmakers. Van mensen die in de Korrewegwijk, de Indische Buurt of De Hoogte wonen en werken. Deze beelden zijn opgetekend door Annelies Kassenberg en Tonny van den Berg, leden van de kenniskring van het lectoraat Integraal Jeugdbeleid.

Deze uitgave is een van de resultaten van het project Pedagogische Kracht (PK) in de Wijk dat in september 2008 startte. Tijdens dit project werken de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente Groningen en de partners van Vensterschool Koorenspoor samen aan de verhoging van de kwaliteit van het professionele handelen.

Het boekje kan aangevraagd worden via lectoraatijb@org.hanze.nl

23 november 2017