Netwerkbureau Kinderopvang e.a., Zo doende! Investeren in gebouwen voor kinderopvang en onderwijs

12 augustus 2010

Zo doende! Investeren in gebouwen voor kinderopvang en onderwijs.

Het Netwerkbureau Kinderopvang heeft het initiatief genomen voor de ontwikkeling van deze brochure samen met Aedes, vereniging van woningcorporaties, {Breed} en het Servicecentrum Scholenbouw.

De brochure geeft onder andere antwoord op vragen als: Wat zijn de trends in de kinderopvang? Wat zijn valkuilen? En bij wie zijn gegevens over normen en huurcontracten opvraagbaar?

De brochure kan van nut zijn bij uw afweging om samen te werken met kinderopvangorganisaties en schoolbesturen bij het realiseren van gebouwen voor kinderen.

U kunt de brochure hier downloaden.

23 november 2017