Subsidie Mediawijsheidprojecten

Subsidie mediawijsheidprojecten

Bij de Stichting MediaMachtig kunnen basisscholen subsidie aanvragen voor een mediawijsheidproject.

Scholen voor speciaal of gewoon basisonderwijs kunnen een subsidieaanvraag indienen voor een onderwijsvernieuwingsproject, waarbij mediawijsheid geïntegreerd wordt in het curriculum en waarbij dus leerdoelen gerealiseerd worden voor de bestaande vakken en leerdoelen ten aanzien van mediawijsheid.

Alleen scholen kunnen een aanvraag indienen. De aanvragen worden beoordeeld door mensen die zelf voor de klas staan. Om het fonds in stand te houden, wordt voor het indienen van een aanvraag een bedrag van 25 euro in rekening gebracht. Met dat bedrag maakt u kans op een subsidie van 1000 euro. MediaMachtig kan in het schooljaar 2010-2011 aan twintig projecten subsidie toekennen.