Subsidie huisvesting Brede Scholen

ghost writer college papers 27 augustus 2010

dissertation project Brede Scholen kunnen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen een subsidie krijgen voor huisvesting.

Subsidie Huisvesting Brede Scholen
Op de website van de rijksoverheid kunt u de regeling voor subsidie Huisvesting Brede Scholen downloaden.

Staatssecretaris Dijksma maakte december 2009 bekend welke gemeenten subsidie krijgen voor het aanpassen van de huisvesting van brede scholen. Bekijk hier de lijst.

Stimulering multifunctionele huisvesting
In 2009 is de Regeling stimulering aanpassing huisvesting Brede Scholen gepubliceerd. Deze regeling is bedoeld om gemeenten, schoolbesturen en scholen te ondersteunen bij het meer multifunctioneel maken van scholen voor primair onderwijs. Het kabinet heeft hiervoor 28 miljoen beschikbaar gesteld. Het arrangement stimuleert gemeenten om bij het ontwikkelen van multifunctionele schoolgebouwen samen te werken met (semi) private partijen zoals woningcorporaties en kinderopvanginstellingen. De samenwerking is niet alleen goed voor de Brede School, maar ook voor de bijvoorbeeld de buitenschoolse en tussenschoolse opvang en voor de renovatie van gebouwen. Het aanvragen van subsidie is inmiddels niet meer mogelijk; gemeenten konden tot 30 juni 2009 een aanvraag indienen. In oktober 2009 wordt de lijst met gegunde projecten gepubliceerd op de website van CFI.

Lees ook:
07-12-2007: 'Extra investering in huisvesting Brede Scholen'

write my college paper for me Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het order cheap essay online enter hier.

Columns van Job

essay services 27 augustus 2010

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

custom essays online 27 augustus 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

27 augustus 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com