Brede school en cultuur

11 september 2009

Voor brede scholen die innovatieve cultuureducatie willen aanbieden is er de regeling ‘Brede School en Cultuureducatie’.

Van 2009 tot 2012 worden er jaarlijks 10 projecten geselecteerd waarin scholen en culturele organisaties samenwerken om cultuur in het onderwijsprogramma aan te bieden.

Centraal thema in de projecten is de bijdrage die de activiteiten leveren aan de culturele ontwikkeling van het kind. Daarnaast is het ontwikkelen van cultuurbeleid op de brede school een aandachtspunt. Voor basisscholen stelde het ministerie van OCW in 2009 maximaal 17.000 euro beschikbaar gesteld. De regeling wordt uitgevoerd door Cultuurnetwerk Nederland. Scholen die aanmerking komen voor de regeling zijn innovatieve projecten met een totaalvisie op de rol van cultuur in de brede school, projecten die binnen- en buitenschool het cultuuraanbod afstemmen en projecten die samenwerking verdiepen tussen de brede school en culturele partners.

Meer informatie & aanvragen: www.cultuurplein.nl

Nieuw boekje

11 september 2009

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Columns van Job

11 september 2009

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

11 september 2009

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

11 september 2009

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com