Vrienden van {Breed}

Vrienden van {Breed} zijn organisaties en instellingen die:

• zich in de uitgangspunten van {Breed} kunnen vinden en zich daar in de eigen praktijk voor inzetten. Zij dragen vanuit hun eigen organisatie bij aan het stimuleren van een brede ontwikkeling bij kinderen.
  • Hun inspiratie en informatie via {Breed} delen.

Vrienden van {Breed} hebben geen enkele zakelijke of andere verplichting aan wie dan ook betrokken bij deze site. Vrienden brengen de slogan Create en Share in de praktijk.

Vanzelfsprekend is deze lijst van {Breed} groeiende.

Ook vriend van {Breed} worden? Neem contact op met Job van Velsen, 06-13758140, of stuur een mail

Vrienden van {Breed}

Landelijke IKC dag

Investeren in kindvoorzieningen is noodzakelijk om de ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen. De vijfde Landelijke IKC-dag zal dan ook in het teken staan van het onderwerp ‘Hét IKC bestaat niet’. Save the date!

29 september 2017!