Spectrum - Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in beweging

21 juni 2007

Kinderen van 0 tot 12 spelen, leren en ontwikkelen gewoon door. Ouders, beroepskrachten en politiek discussiëren over de vraag ‘waar’, ‘met wie’, ‘hoe’ en ‘wie zal dat betalen’. Zij nemen stelling en verdedigen hun visie en belangen. Wat is de stand van zaken? Met deze uitgave biedt Spectrum een overzicht van de over elkaar heen buitelende berichten. Elke dag verschijnen berichten over ‘speelplicht’, gratis kinderopvang, integratie peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, scholen die opvang moeten bieden en een sluitend netwerk aan voorzieningen voor opgroeiende kinderen.

Download de uitgave