D&C Amsterdam - Handreiking beheer en exploitatie

http://aggs.school.nz/?education=professional-college-essay-writers 3 september 2008

essay writing service legal Handreiking beheer en exploitatie D&C Amsterdam

Dagarrangementen en Combinatiefuncties Amsterdam presenteerde 3 september 2008 een notitie met advies over optimaal beheer en exploitatie van multifunctionele accommodaties.

De multifunctionele accommodatie staat hoog op de agenda van brede scholen in Nederland. Uiteraard levert het veel voordeel op om samen te werken onder een dak, maar het kan in de praktijk ook voor knelpunten zorgen die afbreuk doen aan het concept of leiden tot financiële tekorten. De themagroep Huisvesting en Beheer brede scholen van Dagarrangementen en Combinatiefuncties Amsterdam concludeert in het rapport 'Beheer en Exploitatie van Amsterdamse Brede scholen in multifunctionele accommodaties' dat veel problemen te voorkomen zijn als ze tijdig in beeld worden gebracht.

In de handreiking zijn drie Amsterdamse scholen in beeld gebracht. Waarbij de focus is gericht op de wijze waarop beheer en exploitatie zijn georganiseerd en met als doel leren van de dagelijkse praktijk. Het leverde 14 zeer bruikbare aanbevelingen en een checklist op. U kunt de notitie in papieren vorm aanvragen bij h.groothaar@dencamsterdam.nl of hier downloaden.

Nieuw boekje

thesis research proposal 3 september 2008

help with term papers Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=essays-on-the-help source site hier.

Columns van Job

college essay proofreader 3 september 2008

09 juli 2018
25 april 2018

Twitter (breed}!

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com