Ondersteuning voor ondernemende scholen

http://ideeup.org/?education=dissertation-consultant&d78=9e 4 november 2010

write my business paper essay writing help online Het kabinet stelt voor 2010 ruim 7 miljoen beschikbaar voor de regeling Onderwijs Netwerk Ondernemen. Al 175 basisscholen, middelbare scholen en ROC’s hebben de subsidie aangevraagd.

Met de regeling Onderwijs Netwerk Ondernemen wil het kabinet de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven versterken. In het nieuwe regeerakkoord staat dat de oriëntatie in het onderwijs op ondernemerschap en op de arbeidsmarkt versterkt moet worden door samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. “Het is mooi als de ondernemende geest van kinderen al op vroege leeftijd wordt gestimuleerd. Het aantal scholen dat ondernemerschapsonderwijs heeft verankerd in het onderwijs neemt toe. Maar dat betekent niet dat we er zijn. Ook de komende jaren zullen we ondernemerschap en ondernemend gedrag moeten blijven stimuleren”, aldus minister Van Bijsterveldt.

Het is de tweede keer dat scholen subsidie kunnen aanvragen in het kader van de regeling Onderwijs Netwerk Ondernemen. In 2009 zijn de eerste 28 projecten van start gegaan. De projecten lopen uiteen van het maken van een eigen tv-uitzending voor een lokaal tv-station, het organiseren van een schoolmarkt op een basisschool tot het opzetten van een steunpunt Microfinanciering voor starters in het mbo.

Lees meer


help write an essay Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://lacsq.org/?education=write-my-paper-reviews&299=38 buy essays for college hier.

Columns van Job

help write my essay 4 november 2010

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

4 november 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

4 november 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com