SWP Uitgeverij - Op weg naar het integraal Kindcentrum

8 november 2010

Het boek Op weg naar het integraal kindcentrum is het resultaat van de klankbordgroep integraal kindcentrum. Het behandelt onder andere financierings- en huisvestingsvraagstukken, personeelsbeleid, management en leiderschap, pedagogische visie en dagindelingen.

Het integraal kindcentrum is een verkenning naar een nieuwe organisatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Steeds meer peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en scholen werken samen op één locatie. Soms gaat dat goed, soms kan het beter. Schoolbesturen en kinderopvangorganisaties zijn op zoek naar manieren om de organisatie van voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar beter te laten functioneren.

De klankbordgroep Integraal Kindcentrum is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van OCW en ondersteund door Sardes.

Bestelinformatie:
Uitgeverij: SWP