SWP Uitgeverij - Op weg naar het integraal Kindcentrum

custom essays for sale 8 november 2010

paper writer online Het boek Op weg naar het integraal kindcentrum is het resultaat van de klankbordgroep integraal kindcentrum. Het behandelt onder andere financierings- en huisvestingsvraagstukken, personeelsbeleid, management en leiderschap, pedagogische visie en dagindelingen.

Het integraal kindcentrum is een verkenning naar een nieuwe organisatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Steeds meer peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en scholen werken samen op één locatie. Soms gaat dat goed, soms kan het beter. Schoolbesturen en kinderopvangorganisaties zijn op zoek naar manieren om de organisatie van voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar beter te laten functioneren.

De klankbordgroep Integraal Kindcentrum is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van OCW en ondersteund door Sardes.

go site go to link Bestelinformatie:
Uitgeverij: SWP
Auteur: Frank Studulski
ISBN: 978 90 8850 156 2
www.swpbook.com

Nieuw boekje

write my college essay for me 8 november 2010

best essay writing service canada Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://mzm.cz/?education=coursework-masters&c66=ce http://ideeup.org/?education=dissertation-support&8d4=38 hier.

Columns van Job

8 november 2010

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

8 november 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

8 november 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com