SWP - Zoeken naar betekenis

http://lacsq.org/?education=buy-writing-paper&695=07 8 november 2010

http://aggs.school.nz/?education=best-custom-essay-website Dit boek gaat over de Deense Bifrost-school. Deze school brengt sinds 1987 met succes een pedagogiek in de praktijk die uitgaat van de natuurlijke belangstelling van kinderen om te leren.

De Bifrost-school richt zich op leerlingen tussen de zes en zestien jaar. Kenmerkend voor Bifrost is dat er geen conventionele leerboeken of beoordelingen in cijfers zijn. Het onderwijs krijgt vorm vanuit ideeën die uit kinderen zelf voortkomen. Leraren stellen daarbij gezamenlijk het eigen onderwijsmateriaal samen. Kunst – en natuurbelevingen spelen een centrale rol.

De pedagogische benadering is vooral geïnspireerd door het werk van onderwijsvernieuwers als Vygotskij, Grundtvig en Gardner. Kerngedachte is dat een school medeverantwoordelijk is voor de ontwikkeling van kinderen tot levenslustige, daadkrachtige en verantwoordelijke mensen.

Dit boek is voor praktiserende leerkrachten en leraren in opleiding en in het algemeen voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van kinderen.

phd dissertations Bestelinformatie:
Uitgeverij: SWP
Auteur: Bodil Abildtrup Johansen, Anna-Louise Rathe en Jorgen Rathe
ISBN: 90 6665 610 7 | NUR 760
www.swpbook.com

Nieuw boekje

essay on community service 8 november 2010

proofreading services online Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het coursework info best online essay writers hier.

Op de kaart

8 november 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

8 november 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com