Bellemans, Roby - Algemeen Basishandboek voor de Tentoonsteller

19 november 2010

Als zoon van een beeldend kunstenaar groeide Roby Bellemans letterlijk op tussen de schilderijen. Terwijl zijn oudste broer de Antwerpse Academie en het Hoger Instituut met succes doorliep merkte Roby na een kort verblijf op diezelfde academie dat het maken van kunst niets voor hem was, wel het presenteren.

Hij leerde het vak kennen in al zijn geledingen, werkte als suppoost, technicus, pr-medewerker, rondleider, bouwde tentoonstellingen voor onder meer het Nederlands Instituut te Parijs, het museum van Hedendaagse Kunst te Bologna en de bibliotheek te Axel. Als gast docent  gaf hij les aan onder meer de Hoge School te Amsterdam, de Universiteiten van Amsterdam en Madrid en aan de Academies van Den Haag en Groningen.

Het Algemeen Basishandboek voor de Tentoonsteller  is een goede inleiding in het vak. De behandelde aspecten zijn zeer uiteenlopend. U leest er over het verschil tussen bijvoorbeeld de solvabiliteit en liquiditeit, maar ook over het verschil tussen een spijker en een schroef. Over hoe je een maquette maakt en wat de functie van achtergrondmuziek is.

Titel: Algemeen Basishandboek voor de Tentoonsteller
Auteur: Roby Bellemans e.a.,
Illustraties: René van Halderen, Wim Clarijs, Roby Bellemans
Uitgeverij: Roby Bellemans Produkties
ISBN: 978-94-90355-02-9
Formaat: A5
Aantal pg: 180
Jaar uitgave: 2010
Verkoopsprijs: € 15,-
Informatie: www.robybellemans.nl ; info@robybellemans.nl

De setprijs voor “Educatie(+) projecten ontwikkelen en uitvoeren”  en “Algemeen Basishandboek voor de Tentoonsteller”  bedraagt € 25,- .

Nieuw boekje

19 november 2010

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Columns van Job

19 november 2010

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

19 november 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

19 november 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com