Bustour met ambassadeurs van {Breed}

19 november 2010

Op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober organiseerde {Breed} een bustour voor zijn ambassadeurs. De bustour leidde langs verschillende scholen van ambassadeurs, zoals Het Wonderwoud in Zwolle, MFA Schakelveld in Assen, Vensterschool Stadspark in Groningen, De Samensprong in Haulerwijk en MFA de Spil in Heerenveen. Doel van de reis: een kijkje nemen in andermans keuken, ervaringen uitwisselen en kennis delen!

Wat zijn ambassadeurs?
Brede Scholen vragen vaak naar goede voorbeelden. Want scholen gaan graag op bezoek bij koplopers of aansprekende voorbeelden van brede scholen, zodat ze zelf aan de slag kunnen gaan met wat zij gezien en gehoord hebben. Sommige brede scholen hebben hun deur al jaren open staan, maar er zijn ook veel onbekende goede voorbeelden. {Breed} merkt dat er behoefte is om aansprekende scholen te bezoeken en dat daarbij maatwerk van belang is. Daarom heeft {Breed} een netwerk opgezet van goede voorbeelden: Ambassadeurs.

Ambassadeurs zijn medewerkers die betrokken zijn bij de brede school. Ze werken voor een echte 'voorloper' of zijn praktijk- of ervaringsdeskundige. Denk aan een directeur of coördinator. Zij weten alles over de praktijk en hebben ervaring met het ontwikkelen van een brede school. Daarmee vervullen ze een voortrekkersfunctie. Hun school onderscheidt zich op organisatie, samenwerking of gebouw en kan een voorbeeld zijn voor andere brede scholen.

Download hier het hele verslag van de bustour

Meer weten over de ambassadeurs van {Breed} of een ambassadeur bezoeken? Kijk hier!

Nieuw boekje

19 november 2010

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Columns van Job

19 november 2010

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

19 november 2010

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

19 november 2010

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com