Bustour met ambassadeurs van {Breed}

term paper buy 19 november 2010

http://be-basic.org/?education=proofreading-an-essay&07c=fc follow link Op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober organiseerde {Breed} een bustour voor zijn ambassadeurs. De bustour leidde langs verschillende scholen van ambassadeurs, zoals Het Wonderwoud in Zwolle, MFA Schakelveld in Assen, Vensterschool Stadspark in Groningen, De Samensprong in Haulerwijk en MFA de Spil in Heerenveen. Doel van de reis: een kijkje nemen in andermans keuken, ervaringen uitwisselen en kennis delen!

thesis proposals do my paper Wat zijn ambassadeurs?
Brede Scholen vragen vaak naar goede voorbeelden. Want scholen gaan graag op bezoek bij koplopers of aansprekende voorbeelden van brede scholen, zodat ze zelf aan de slag kunnen gaan met wat zij gezien en gehoord hebben. Sommige brede scholen hebben hun deur al jaren open staan, maar er zijn ook veel onbekende goede voorbeelden. {Breed} merkt dat er behoefte is om aansprekende scholen te bezoeken en dat daarbij maatwerk van belang is. Daarom heeft {Breed} een netwerk opgezet van goede voorbeelden: Ambassadeurs.

Ambassadeurs zijn medewerkers die betrokken zijn bij de brede school. Ze werken voor een echte 'voorloper' of zijn praktijk- of ervaringsdeskundige. Denk aan een directeur of coördinator. Zij weten alles over de praktijk en hebben ervaring met het ontwikkelen van een brede school. Daarmee vervullen ze een voortrekkersfunctie. Hun school onderscheidt zich op organisatie, samenwerking of gebouw en kan een voorbeeld zijn voor andere brede scholen.

go to site follow Download hier het hele verslag van de bustour

http://crime-prevention-intl.org/?education=research-paper-service&565=17 Meer weten over de ambassadeurs van {Breed} of een ambassadeur bezoeken? Kijk hier! assignment essay help

javhide.com sexsut.com