Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief Dinsdag 7 december 2010
Stelling
Voor 2011 staan er bij veel gemeenten bezuinigingen op stapel. Bezuinigingen die bij veel instellingen hard aankomen. {Breed} hoort graag van u hoe uw school getroffen wordt door deze bezuinigingen. Wij leggen u daarom de volgende stelling voor:
"De Gemeentelijke bezuinigingen treffen mijn school."

Geef uw stem


Literatuur
Kinderopvangorganisaties, basisscholen, peuterspaalzalen en VVE-locaties werken steeds vaker met elkaar samen. Bureau Berenschot deed in opdracht van het ministerie van OCW onderzoek naar de vormen van samenwerking en de problemen hierbij. De resultaten van dit onderzoek zijn gepubliceerd in het rapport: ‘Primair onderwijs, peuterspeelzaal en kinderopvang, een onderzoek naar bestuurlijk-juridische vormgeving van samenwerking’
Lees meer


Zet uw brede school op de kaart!
Na de oproep in onze vorige nieuwsbrief hebben we maar liefst meer dan 80 scholen toe kunnen voegen aan onze overzichtskaart. Op deze kaart van Nederland willen we zoveel mogelijk brede scholen uit alle delen van het land weergeven. Door uw school aan te melden kunt u ons helpen deze kaart compleet te maken.
Zet ook uw school op de kaart!

Agenda
Op 20 januari 2011 vindt de vierde landelijke conferentie over de Lokale Educatieve Agenda (LEA) plaats in het NBC in Nieuwegein.
Er is een gevarieerd programma met meer dan 30 informatieve en interactieve deelsessies door sprekers vanuit beleid, onderzoek en onderwijs. {Breed} verzorgt een workshop m.m.v. wethouders en beleidsambtenaren onder de titel: Brede scholen: kan het voor een onsje minder?
Lees meer

Nieuws
Hieronder vindt u het meest actuele nieuws van BredeSchool.nl:

-    Wat is de overheid van plan met de kinderopvang?
-    Nu online: website Andere Tijden in onderwijs en opvang
-    Handboek Krimp en Onderwijs verschenen

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!
javhide.com sexsut.com