Landelijk Platform Onderwijs en Jeugdzorg - Samen school maken

go to site 16 december 2010

write my essay discount code Zorg en onderwijs kunnen heel goed gezamenlijk problemen van kinderen opsporen en voorkomen. Dit laat de brochure ‘Samen school maken’ aan de hand van negen voorbeelden zien.

De brochure toont hoe gezondheidsorganisaties en scholen georganiseerd samen kunnen werken om iets te betekenen voor kinderen. Het Landelijk Platform Onderwijs en Jeugdzorg (LPOJ) publiceerde deze brochure begin december. Het doel van de brochure is andere organisaties op ideeën te brengen. Als lid van de LPOJ wil GGD Nederland hiermee ook regionale GGD’en prikkelen.

Een van de voorbeelden in ‘Samen school maken’ is het project M@ZL van GGD West-Brabant. Kinderen die vaak of langdurig ziek zijn, hebben hiervoor op acht scholen een medisch advies nodig van een jeugdarts van GGD West-Brabant. Wie zonder medisch advies verzuimt en dus spijbelt, krijgt te maken met de leerplichtambtenaar. GGD West-Brabant won in 2009 de JGZ Innovatieprijs met M@ZL.

‘Samen school maken. De kracht van preventieve inzet in het onderwijs’ is hier te downloaden of te bestellen.

GGD

Samenwerking Zorg

can i buy a research paper 16 december 2010

thesis writing assistance Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het how can i pay someone to write my essay follow site hier.

term papers writing service 16 december 2010

09 juli 2018