Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 4 januari 2011
Dit is de eerste BredeSchool.nl nieuwsbrief van 2011. Wij wensen u een voorspoedig en inspirerend nieuw jaar. De redactie van BredeSchool.nl en {Breed} zijn het nieuwe jaar goed begonnen met de voorbereidingen voor de Nationale Onderwijstentoonstelling 2011. U leest er alles over in deze themanieuwsbrief.

NOT 2011
Van 25 t/m 29 januari vindt de NOT 2011 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Dit jaar is de beurs verdeeld in zes segmenten: Bouw, Facilitair & Inrichting; Management, Advies & Organisatie; Leren en Onderwijzen met ICT; Leermiddelen & Materialen; Educatieve Uitgeverijen en Dagtrips en Theater & Cultuur.

Wist u dat?
- U op de NOT veel ideeën opdoet die direct toepasbaar zijn in de klas?
- Er een Techniekstraat, Kinderboekenstraat en Dyslexiestraat is?
- Jacques Vriens een lezing geeft over (voor)lezen?
- U bij de stand van BredeSchool.nl alles kunt vragen over de brede school?

Brede school spreekuur
U vindt {Breed} op de NOT in Hal 7, Management, advies en organisatie, stand 32 D. Hier kunt u publicaties inzien en bestellen en uw vragen voorleggen aan de adviseurs en ambassadeurs van {Breed}. Zij houden elke dag twee spreekuurrondes met gesprekken van een kwartier.

Heeft u vragen over landelijke ontwikkelingen, samenwerking binnen de brede school, financiën, dagarrangementen, ouderbetrokkenheid, de rol van de gemeente bij de brede school, een pedagogische visie of heeft u hele andere vragen? Stel ze tijdens het spreekuur!

Hier vindt u een overzicht van de data, tijden en onderwerpen van de spreekuren en kunt u zich inschrijven voor een gesprek van een kwartier.

Aanmelden voor de NOT
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de NOT? Wij verstrekken toegangskaarten aan al onze nieuwsbriefabonnees en Twittervolgers. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen met uw NAW-gegevens, e-mailadres of Twitternaam en de naam van uw school of organisatie o.v.v. Toegangsbewijs NOT.

In onze volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over de NOT 2011. Kunt u niet wachten en wilt u nu al meer weten? Kijk dan op www.not-online.nl.


Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!
javhide.com sexsut.com