Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 11 januari 2011
Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

In onze vorige nieuwsbrief kondigden wij de Nationale Onderwijstentoonstelling 2011 aan, die van 25 t/m 29 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. In deze nieuwsbrief vertellen we u meer over het programma van de NOT en de activiteiten van {Breed} tijdens de beurs.

Spreekuur met een ambassadeur
De ambassadeurs en adviseurs van {Breed} houden elke dag twee spreekuren over verschillende onderwerpen. Tijdens één op één gesprekken van een kwartier legt u hen al uw vragen voor over de brede school. Wilt u graag weten hoe een brede samenwerking tot stand komt? Hoe u zorgt voor een gezamenlijke pedagogische visie? Hoe andere scholen aan financiële middelen komen? Of heeft u een hele andere vraag? Bekijk alle onderwerpen of schrijf u in voor een open spreekuur. Aan de spreekuren zijn geen kosten verbonden.

Toegangskaarten NOT
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de NOT? Wij verstrekken toegangskaarten aan al onze nieuwsbriefabonnees en Twittervolgers. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen met uw NAW-gegevens, e-mailadres of Twitternaam en de naam van uw school of organisatie o.v.v. Toegangsbewijs NOT.

Programma
Het thema van de NOT 2011 is 'Voor en door het onderwijs'. Dit jaar zijn er meer activiteiten dan ooit. Nieuw is bijvoorbeeld de NOT Academie, waar professionalisering van het onderwijs centraal staat. U kunt er workshops, lezingen en presentaties rond actuele thema’s volgen. In de nieuwe themaroutes is bovendien aandacht voor actuele onderwerpen, zoals gaming, veiligheid, groen en bijscholing. Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Wist u dat...
- Jan Siebelink en Pierre Wind op de NOT hun boeken signeren?
- U een gratis prentenboeken-app kunt downloaden tijdens de NOT?
- U bij de Educatheek leuke kortingen krijgt op leermiddelen?
- Docenten en leerlingen in discussie gaan over missies naar Afghanistan?

javhide.com sexsut.com