Kindvoorzieningen Noord-Groningen - 'Ruimte voor ieder kind'

17 januari 2011

Hoe zou het zijn wanneer verschillende organisaties de handen ineen zouden slaan om iets moois voor kinderen te realiseren. Hoe zou het zijn wanneer die prachtige voorziening niet op één plek komt te staan, maar op meerdere. In alle gemeenten van Lauwerszee tot Dollard tou, en van het wad tot aan de stad. Kindvoorzieningen die ervoor zorgen dat kwalitatief hoogwaardig onderwijs en opvang voor alle kinderen in heel Noord Groningen bereikbaar zijn.

Vijf organisaties vertellen in dit boekje hoe het wat hen betreft zal zijn. Mensen die voor die organisaties werken, beschrijven hun ideeën en soms ook hun droom. Een droom die verder gaat dan de realisatie van prachtige voorzieningen voor kinderen van nul t/m twaalf jaar. Omdat deze nauw verbonden is met de gedachte dat hun samenwerking in hoogwaardige kindvoorzieningen niet alleen goed is voor de kwaliteit van onderwijs en zorg in Noord Groningen. Maar ook bijdraagt aan de leefbaarheid van dit gebied.

De vijf organisaties die samenwerken aan de realisatie van kindvoorzieningen zijn: Kids2b, Lauwers en Eems, VCPO Noord Groningen, Marenland en Noordkwartier.

Download 'Ruimte voor ieder kind'