Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 18 januari 2011
Brede scholen in het VO
Op veler verzoek hebben wij een nieuw onderdeel aan BredeSchool.nl toegevoegd: Brede scholen in het voortgezet onderwijs.
In dit onderdeel vindt u nieuwsberichten, interviews, goede voorbeelden en agendapunten speciaal voor brede scholen in het VO. Heeft u aansprekende voorbeelden, praktische informatie of handige voorbeelddocumenten voor dit onderdeel? Laat het ons weten!

ICT in het onderwijs
Computers, Digiborden en zelfs games zijn niet meer weg te denken uit het moderne schoolgebouw. Steeds meer kinderen vinden feilloos hun weg op internet. Wij hebben de informatie op over ICT in het onderwijs op BredeSchool.nl gebundeld in een thema.
Lees meer

Stelling
Is uw school ook zonder subsidie breed? Of wordt uw school een stuk smaller als er minder subsidie beschikbaar is? Wij leggen u de volgende stelling voor:
"Ook zonder subsidie is mijn school breed"

Geef uw stem!

BredeSchool.nl op de NOT
Over zeven dagen begint de Nationale Onderwijstentoonstelling 2011. BredeSchool.nl en {Breed} zijn natuurlijk van de partij. U vindt ons in Hal 7, stand 32D. Kom gerust even langs voor een kennismaking of voor meer informatie over brede scholen. Loopt u in uw brede school tegen bepaalde knelpunten aan of zit u met vragen? Leg ze voor aan onze ambassadeurs en adviseurs!
Lees meer

Toegangskaarten NOT
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de NOT? Wij verstrekken toegangskaarten aan al onze nieuwsbriefabonnees en Twittervolgers. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen met uw NAW-gegevens, e-mailadres of Twitternaam en de naam van uw school of organisatie o.v.v. Toegangsbewijs NOT.

Nieuws op BredeSchool.nl
- Nieuw: Argumentenkaart Nationaal Schoollunchprogramma
- Minister en Staatssecretaris bezoeken NOT2011
- De Vereniging i&i, looft een ict-stimuleringsprijs uit voor het VO
- Leerlingen kunnen helpen bij wetenschappelijk onderzoek

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

javhide.com sexsut.com