Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 24 januari 2011
Morgen begint de Nationale Onderwijstentoonstelling 2011. Vijf dagen lang vindt u in de Jaarbeurs een uitgebreid aanbod van producten, diensten, lezingen en presentaties voor het onderwijsveld. U vindt BredeSchool.nl en {Breed} in Hal 7, stand 32D. Hier kunt u publicaties inzien, vragen stellen aan onze ambassadeurs en kennismaken met onze adviseurs.
Lees meer

Wereldburgerschap
Ook in 2011 is het Wereldplein te vinden op de NOT. Hier presenteren dertien maatschappelijke organisaties het gezamenlijke aanbod over en voor wereldburgerschap in het onderwijs. Op het Wereldplein vindt u naast informatie en leermiddelen ook presentaties en activiteiten rond wereldburgerschap.
Lees meer

Het ideale schoolgebouw
Leerlingen van Basisschool De Kriekenhof in Oud-Beijerland hebben met op schaal gemaakte prefabbouwelementen hun ideale brede school gebouw ontworpen. De leerlingen waren zeer creatief in de indeling en gevelafwerking van het gebouw. Op de NOT zijn de schoolontwerpen van de leerlingen zijn te zien.
Lees meer

De beste onderwijswerkgever
Vrijdag 28 januari worden op de NOT de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse verkiezing van ‘de beste onderwijswerkgever’. Ronald Plasterk zal namens de jury de prijs uitreiken aan de Beste onderwijswerkgever in het Voortgezet Onderwijs en in het MBO. De uitreiking wordt gepresenteerd door Harm Edens.
Lees meer

Nieuws op BredeSchool.nl
- Landelijk diplomaregister moet fraude tegengaan
- Europees Schoolfruitprogramma van start
- Gemeenten niet verplicht tot verlagen ouderbijdrage VVE
- TIER maakt overzicht van literatuur over de effectiviteit van brede scholen

Agenda
1 februari 2011
Tijdens deze bijeenkomst van het NJi leert u kwaliteitscriteria toe te passen in uw eigen brede schoolsituatie.
Lees meer

11 maart 2011
{Breed} organiseert een studiedag voor brede school coördinatoren met als thema ‘Samenwerken –hoe doe je dat?’
Lees meer

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

javhide.com sexsut.com