Terugblik NOT 2011

http://aggs.school.nz/?education=essay-on-the-help 14 februari 2011

http://aggs.school.nz/?education=essay-on-helping-poor-people source site Van 25 t/m 29 januari vond de Nationale Onderwijstentoonstelling 2011 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Vijf dagen lang leerden bezoekers hier alles over de nieuwste producten en ontwikkelingen voor het onderwijs.

{Breed} was te vinden in Hal 7, Management, Madvies en Organisatie. In de ruim opgezette stand beantwoordden de adviseurs van {Breed} alle vragen rondom de brede school. Bovendien waren ook elke dag ambassadeurs van {Breed} aanwezig. Deze voorlopers op brede schoolgebied vertelden de bezoekers maar wat graag over hun brede school; de succes en de knelpunten.

customized essay writing Ruim 250 bezoekers wilden meer weten over de brede school ontwikkeling. Ambtenaren,docenten, schooldirecteuren en brede school coördinatoren stelden vragen over hun specifieke situatie en gaven ons volop ideeën om mee aan de slag te gaan. Opvallend was dat veel startende brede scholen naar de stand van {Breed} kwamen voor advies. De overige vragen varieerden van de vorm van de samenwerking en het ontwikkelen van een pedagogische visie, tot het ontwerp van een schoolgebouw. De combinatie speciaal onderwijs en de brede school bleek ook een geliefd onderwerp. De vragen hierover hadden voornamelijk betrekking op de samenwerking en hoe die in de toekomst nog verder verbeterd zou kunnen worden.

Donderdagmiddag was voor {Breed} een extra feestelijk moment. Minister Van Bijsterveldt, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en wetenschap, bezocht de stand en ging er in gesprek met Anja Oosterhoff en Hans van den Ham; twee ambassadeurs van {Breed}. Anja sprak met de minister over krimp in het onderwijs en Hans benadrukte de meerwaarde van de brede school.

Natuurlijk maakten ook veel commerciële aanbieders van de gelegenheid kennis te maken met {Breed}. Van schoolmeubilair tot schoolfruit, het kwam allemaal voorbij.

Woensdag bleek voor {Breed} en voor de NOT in het algemeen de drukste dag. Dit in tegenstelling tot de zaterdag, die als relatief rustig ervaren werd. De adviseurs van {Breed} maakten van de gelegenheid gebruik om zelf ook enkele stands te bezoeken, waaronder die van het Ministerie van Onderwijs, Leraar24 en Kennisnet.

Niet alleen tijdens de NOT, maar ook in de toekomst informeert {Breed} u graag over de laatste ontwikkelingen en trends in de brede school. De adviseurs staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, telefonisch of per e-mail. Door u te abonneren op de nieuwsbrief van BredeSchool.nl zorgt u ervoor dat u nooit meer een nieuwsbericht van {Breed} hoeft te missen.

javhide.com sexsut.com