Kouijzer, Ruud - Vonken en vinken

http://aggs.school.nz/?education=essay-write-service 1 maart 2011

college admission essay help Basisscholen onderscheiden zich steeds meer van elkaar door eigen visieontwikkeling en strategieplannen.

Onderwijskundig leiderschap, management en bestuur zijn in ontwikkeling. De interne organisatie van scholen gaat op de schop. Van bestuursleden, schoolleiding en leerkrachten worden activiteiten verwacht waar men niet mee vertrouwd is.

In dit boek vindt u bevindingen uit organisatiekunde, veranderkunde en onderwijskunde die een kader bieden voor medewerkers van een veranderende school. Ook zijn er een aantal cases opgenomen in de vorm van dagboeken van betrokkenen bij veranderingsprocessen in Nederlandse basisscholen.

Verandering binnen een school gaat niet vanzelf en verlopen vaak met vallen en opstaan. Dit boek geeft een overzicht van krachten en invloeden die op Nederlandse basisscholen inwerken, de soorten vernieuwingsprocessen die aan de orde zijn en er worden een denkraam en aanbevelingen aangeboden om vernieuwingsprocessen succesvol te maken.

Prijs € 16,50
ISBN: 978 90 8850 208 8
128 pagina's

Hier kunt u het boek bestellen

Nieuw boekje

research paper writing services 1 maart 2011

essay proofreading online Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het essay about community service http://aggs.school.nz/?education=essay-proofreading-services hier.

Op de kaart

help writing research paper 1 maart 2011

thesis proposal formatkaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

1 maart 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com