NISB - Werkboek Sport en Kinderopvang - 3e editie

3 maart 2011

Derde geheel herziene versie. December 2010.

Het werkboek biedt informatie, schetst mogelijke dilemma’s en wijst vooral op de mogelijkheden om sport en kinderopvang te combineren.
Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en het Netwerkbureau Kinderopvang hebben in deze geheel herziene uitgave de huidige wet- en regelgeving voor kinderopvang opgenomen en de meest actuele ontwikkelingen en ervaringen verwerkt.

‘Sport en Kinderopvang’ is bedoeld om sportverenigingen, kinderopvangorganisaties, gemeenten en andere betrokkenen te inspireren en ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe projecten Sport en Kinderopvang.

Download het Werkboek 'Sport & Kinderopvang'