Woudenberg, A van - 'Werken aan het CJG'

write my essay review 18 maart 2011

follow site 'De regering heeft bepaald dat iedere gemeente in 2011 de beschikking moet hebben over een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Hierdoor kunnen zowel ouders, kinderen als jeugdigen makkelijker en sneller dan voorheen informatie, advies of hulp krijgen.

http://bredeschool.nl/?education=doctoral-thesis-writing&51d=e3 "Werken aan het CJG" is geschreven om het centrum tot een succes te maken. Het geeft een helder beeld van wat met het CJG wordt beoogd en maakt veel reeds bekende kennis en praktische ervaring toegankelijk.

editing services Het boek geeft antwoord op onder meer de volgende vragen:
- Wat is de visie achter het CJG?
- Wie werken er?
- Wat verandert er door het CJG?
- Wat willen kinderen, jeugdigen, ouders en verzorgers met het CJG?
- Hoe liggen de bestuurlijke en professionele verantwoordelijkheden?
- Wanneer is het CJG geslaagd?

"Werken aan het CJG" is geschreven voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en implementeren van Centra voor Jeugd en Gezin, maar uiteraard ook geschikt voor wie daar werkt of wil gaan werken.  De uitgave biedt denkkaders, praktische informatie in de vorm van overzichten, schemas, voorbeelden en modellen en verwijst waar nodig naar relevante literatuur, beleidsstukken en websites.

http://crime-prevention-intl.org/?education=help-on-research-papers&8ce=c2 Annemiek van Woudenberg is arts voor maatschappij en gezondheid. Zij werkte van 2002 tot 2007 bij de GGD Amsterdam als projectleider voor de oprichting van Ouder-en-Kindcentra in Amsterdam (Ouder-en-Kindcentra zijn de Amsterdamse variant van Centra voor Jeugd en Gezin). Momenteel werkt zij als zelfstandig adviseur voor de CJG-ontwikkeling in diverse gemeenten en geeft zij onderwijs over het CJG aan professionals.

Tags

CJG

Thema's

Zorg

original viagra generika kamagra Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het psychology dissertation topics write my college paper hier.

Op de kaart

18 maart 2011

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

18 maart 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com