Toes, Elaine - 'Verdwijnt de school?'

22 maart 2011

De functie van onderwijs verandert. Scholen werken in toenemende mate samen met andere instellingen. Er ontstaat een grotere variatie aan vormen en benamingen: brede school, ikc, MFA, open wijkschool, parapluschool, Sterrenschool etc. Wat betekent dit voor de rol en het taakprofiel van de schoolleider?

Senior AVS-adviseur Elaine Toes schetst haar visie in dit artikel in Kader Primair van feburari 2011.

Elaine Toes neemt namens AVS zitting in het expertteam brede scholen van {Breed}. Vier keer per jaar komt het expertteam bij elkaar om recente ontwikkelingen op brede school gebied te bespreken en om met elkaar de opgedane kennis en ervaringen uit te wisselen.