BarTrack Brede School pakket

11 april 2011

Met het BarTrack Brede School pakket kunnen scholen heel eenvoudig een activiteitenadministratie bijhouden, presentielijsten bijhouden en uitdraaien,  deelname aan activiteiten meten en inschrijvingen en betalingen voor activiteiten regelen via een website.

Met het pakket kunnen alle deelnemende partijen in de brede school bovendien hun eigen activiteiten inplannen. Een totaaloverzicht geeft inzicht in het aanbod aan activiteiten op een school. Via de optionele website kunnen ouders en kinderen het aanbod van alle activiteiten van alle aanbieders inzien. Ouders kunnen hun kinderen direct inschrijven en eventueel betalen voor deelname. Na inlog kunnen ouders hun persoonlijke activiteitenagenda inzien.

Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven voor een activiteit kan de school presentielijsten versturen naar alle aanbieders van activiteiten. Door middel van deze lijsten kunnen scholen de deelname aan activiteiten meten. alle deelnemers krijgen een persoonlijke pas met een streepjescode, die gescand wordt bij aanvang van elke activiteit.

Via een dashboard krijgt de school inzicht in alle belangrijke gegevens rondom de brede school activiteiten. Het aantal deelnemers in totaal, het aantal deelnemers verdeeld naar leeftijdscategorieen, de verdeling van het aantal deelnemers naar sexe, bijvoorbeeld.

Voor meer informatie over het BarTrack Brede School pakket kunt u contact opnemen met Amgate. Kijk hier voor meer informatie.