Masterclass ict in de brede school

http://ideeup.org/?education=master-dissertation&b22=3e 7 juli 2011

college paper help can t write my essay Op 28 juni 2011 hebben een aantal ambassadeurs van {Breed} en andere genodigden een masterclass ict gevolgd bij Stichting Kennisnet in Zoetermeer. pay someone to write my paper

De Masterclass vond plaats op ‘De Verdieping’, een etage in het gebouw van Kennisnet die speciaal hiervoor is ingericht. Tot een paar maanden geleden bestond de verdieping gewoon nog uit kantoren. Nu is het een inspiratieruimte waar je na kunt denken over het gebruik van ict in het onderwijs.

http://aggs.school.nz/?education=cheap-custom-essay-writing-service mba dissertation “Wie De Verdieping binnenstapt, waant zich in een andere wereld. Doordat de ontwerpers gebruik hebben gemaakt van verschillende computerelementen, lijkt het alsof u een wandeling door de computer maakt. Zo zijn op de vloer lijnen van een printplaat aangebracht. Aan de hand van deze vloerlijnen volgt u een vaste looproute. Tijdens deze route passeert u een breed scala aan kennistechnologie zoals een touchtable, recordingbox of iPad. U ziet hoe u kunt filmen en bewerken met de iPod touch, hoe robots werken en hoe u bijvoorbeeld een Lego-robot kunt besturen met een laptop. In De Verdieping zijn veel meer ict-technologieën te zien dan er in een dag passen.” (Kennisnet.nl)

http://aggs.school.nz/?education=best-custom-essay-site Tijdens de masterclass kwamen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder ict in de sterrenschool, de 21ste eeuw en flexibiliteit en social media. Moesin Laghmich van basisschool De Dijsselbloem in Voorburg vertelde over een nieuwe start en ICT in combinatie met een verlengde schooldag.

writing essays services Lees hier het hele verslag


javhide.com sexsut.com