SEO - De waarde van kinderopvang, SEO rapport, juni 2011

31 augustus 2011

Dinsdag 21 juni is in Den Haag het rapport ‘De waarde van kinderopvang’ gepresenteerd.
In aanwezigheid van de pers en van betrokkenen vanuit het veld en de politiek werden de bevindingen van de maatschappelijke kosten-baten analyse (MKBA) gepresenteerd door drs. Lucy Kok, onderzoeker van SEO Economisch Onderzoek. Hierop werd vervolgens gereageerd door onafhankelijke kinderopvangdeskundigen, te weten prof. dr. Janneke Plantenga, prof. dr. Louis Tavecchio en prof. dr. Frank den Butter. Ook vond een inhoudelijk gesprek plaats met de zaal, onder leiding van Ila Kasem.

Download het rapport.