SCP Emancipatiemonitor 2008

source link 31 augustus 2011

best writing services Vrouwen zijn tussen 2005 en 2008 vaker gaan werken, maar het gros doet dat in deeltijd. We voelen ons ook sterk verantwoordelijk voor de situatie thuis. Nemen de grootste zorg voor het gezin op en runnen het huishouden. Daarnaast willen we er ook nog aantrekkelijk uit blijven zien.

Vrouwen zijn net zo ambitieus als mannen, ook in hun werk. Echter als het privéleven in het gedrang komt, stellen vrouwen hun werkambitie bij.
De vrouw is in de Nederlandse cultuur nu eenmaal verantwoordelijk voor wat er in huis gebeurd. „Zij hebben de ambitie het ook thuis goed te doen.” Dat stellen het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bij de presentatie van de emancipatiemonitor.

differential equations coursework Flexibelere werktijden
Twee op de tien vrouwen wil wel meer werken, mits er betere voorzieningen komen. Het gaat dan om zaken als flexibelere werktijden, meer mogelijkheden om thuis te werken en kinderopvang.
(De Telegraaf, 4 november 2009)

order custom essay online Download de Emancipatiemonitor

application essay editing service 31 augustus 2011

buy a college research paper Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het best college essay help go site hier.

follow url 31 augustus 2011

09 juli 2018