Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 6 september 2011
Welkom terug!
Na een ietwat natte zomervakantie zijn alle scholen in het land inmiddels begonnen aan het nieuwe jaar. Met frisse moed en nieuwe energie. We hopen dat u genoten heeft van uw vakantie en wensen u een leuk en succesvol schooljaar toe. Een schooljaar waarin we u natuurlijk graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op brede school gebied.

Interview
Aan het begin van de zomervakantie hebben wij op BredeSchool.nl een interview gepubliceerd met Bart Eigeman, wethouder in 's-Hertogenbosch. In het artikel 'Samen meer zijn dan de som der delen' vertelt hij over het succes van de Brede Bossche Scholen en de plannen voor de toekomst.
Lees het artikel

Achtste Jaarcongres Brede School in 2012
{Breed} is sinds de start van {Breed} in 2009 namens het Ministerie van OCW opdrachtgever van het Jaarcongres Brede School in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit congres organiseren wij samen met Logacom, Sardes en Oberon. We krijgen al veel vragen over het congres in 2012. Op dit moment kunnen we u nog geen datum geven, maar we zijn volop bezig om te kijken hoe en wanneer we weer een prachtig congres kunnen organiseren met onze vaste, en mogelijk nieuwe partners! Zodra hier meer over bekend is, leest u dat op de website en in deze nieuwsbrief.
Lees meer

Literatuur
Meepraten over andere schooltijden
Dit katern is een uitgave van het project Andere Tijden in onderwijs en opvang, in de serie Praktische Adviezen. Deze derde aflevering is specifiek bestemd voor medezeggenschapsraden in basisscholen, die willen weten wat hun rol kan zijn bij de invoering van andere schooltijden en op welke manier zij daaraan kunnen bijdragen.
Lees meer

Agenda
Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:
23 sept 2011 - Studiedag voor brede school coördinatoren over financiën
5 okt 2011    - Onderwijsdag Almere
3-5 nov 2011 - KindVak 2011
10 nov 2011  - Themamiddag Sport en de brede school

Nieuws
Hier vindt u een overzicht van het belangrijkste nieuws van BredeSchool.nl vanaf het begin van de zomervakantie tot nu:
- Minister lanceert nieuwe schooljaar
- Experimenteren met flexibele schooltijden
- Netwerkbureau Kinderopvang beëindigt werkzaamheden
- Minister: 'Ontwikkeling brede school nog steeds belangrijk'

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

javhide.com sexsut.com