Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 20 september 2011
Netwerkbureau Kinderopvang
In opdracht van het ministerie van SZW heeft het Netwerkbureau Kinderopvang gedurende drie jaar kinderopvangorganisaties, organisaties voor primair onderwijs en gemeenten ondersteund en gestimuleerd bij het realiseren van meer capaciteit in de kinderopvang. Per 1 september heeft het Netwerkbureau Kinderopvang haar werkzaamheden beëindigd. De online informatie van het Netwerkbureau is inmiddels overgeheveld naar BredeSchool.nl.

KindVak
Van 3 t/m 5 november wordt de KindVak gehouden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. {Breed} is uiteraard ook aanwezig op de KindVak en zal er elke dag een aantal workshops verzorgen. Heeft u zich nog niet aangemeld? BredeSchool.nl verloot 50 toegangskaarten onder haar nieuwsbriefabonnees en Twittervolgers!
Hier leest u wat u daarvoor moet doen!

Studiedagen
- Op 7 oktober 2011 organiseert {Breed} een studiedag voor brede school coördinatoren met het thema Financiën. Er zijn nog plaatsen vrij! Lees hier meer en schrijf u snel in!
- Op 10 november 2011 van 10.00 tot 15.00 uur organiseert {Breed} in samenwerking met Living Vision in het Topsportcentrum in Almere de themadag 'Sport & Brede School: een gouden combinatie'. Lees meer

Oproep
De Kenniskring Brede School van het NJi is op zoek naar voorbeelden van samenwerking tussen brede scholen en opleidingen MBO en/of HBO. In eventuele samenwerking van brede scholen met onderzoeksinstellingen of kenniscentra is ook interesse. De kenniskring gaat zich buigen over de vraag of deze allianties een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de pedagogische kwaliteit van de werkzaamheden van brede scholen en daarmee aan een positieve ontwikkeling van jeugd. U kunt uw reacties sturen naar: M.Faddegon@nji.nl.

Activiteiten van {Breed} op dit gebied
{Breed} vindt het belangrijk aandacht te besteden aan de toekomstige professionals van de brede school en hun opleiding. Sinds begin 2011 is het Landelijke Steunpunt Brede Scholen samen met 11 Pabo’s een koplopergroep gestart.
Lees meer hierover

Agenda
Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:
7 okt 2011     - Studiedag voor brede school coördinatoren over financiën
28 okt 2011   - Amateurkunst en onderwijs
1 nov 2011    - Congres over het jonge kind
3-5 nov 2011 - KindVak 2011

Nieuws
Hier vindt u een overzicht van het belangrijkste nieuws van BredeSchool.nl:
- Toestemming minister noodzakelijk bij fusie
- Speciaal kenniscentrum voor Maatschappelijke Stage
- Zingen op alle scholen
- Gezocht: scholen die werken met vijfgelijkedagenmodel

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

javhide.com sexsut.com