APE - Onderzoek gevolgen krimp Limburg (2008)

essay writers 20 september 2011

online essay writing services De provincie Limburg heeft al een aantal jaren te maken met een krimpende bevolking. Deze krimp wordt enerzijds veroorzaakt door vergrijzing (toenemend aandeel ouderen) en anderzijds door ontgroening (afname aandeel jongeren) van de bevolking. Zowel de vergrijzing als de ontgroening hebben effect op het onderwijsstelsel. De ontgroening doet,hetmaantal leerlingen dalen en de vergrijzing werkt door in het lerarenbestand. Deze ontwikkelingen noodzaken de onderwijsinstellingen tot het nemen van ingrijpende maatregelen, met name ten aanzien van de bekostiging. 

http://aggs.school.nz/?education=buy-essays-cheap In opdracht van de Provincie Limburg en enkele schoolbesturen (Innovo, Movare, jongLeren (ook namens MosaLira en SKOMergelland), Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) en Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO/PL) heeft het economisch advies- en onderzoeksbureau APE een onderzoek uitgevoerd naar de gevolgen van de demografische veranderingen voor het onderwijs. Het onderzoek is begeleid door een begeleidingscommissie bestaande uit de initiatiefnemers en vertegenwoordigers namens de Tripoolgemeenten en van het ministerie van OCW. Het bestaat uit een kwantitatief gedeelte en een diepteverkenning in een aantal gemeenten in Zuid-Limburg.

Nieuw boekje

buy research paper cheap 20 september 2011

writing a thesis paper Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het priligy dapoxetin apotheke kaufen. Herzlich Willkommen in unserer Online-Apotheke – Sie haben mit uns die beste Entscheidung getroffen! Profitieren Sie von unserer endlosen watch kaufen rezeptfrei (ohne Rezept). Preis: 1,12 € / 1 Stück. Tadalafil 10mg Filmtabletten bestellen. Generika. Online-Apotheke. Cialis 10 mg Erfahrungen. hier.

Columns van Job

20 september 2011

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

20 september 2011

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

20 september 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com