Runhaar, B. - De kritiekloze trend van MFA's

umi dissertation 21 september 2011

http://aggs.school.nz/?education=need-help-writing-essay Een artikel op persoonlijke titel van Bert Runhaar, adviseur Maatschappelijk Vastgoed, gemeente Amsterdam. 

http://ideeup.org/?education=dissertation-abstracts-online&ce7=5d Er schijnen al 1500 multifunctionele accomodaties (mfa’s) te bestaan. Kennelijk leeft dit soort maatschappelijk vastgoed. Maar met zijn allen in een karakterloze nieuwbouwdoos gaan zitten, is vaak niet de beste oplossing. Het kost een boel geld en beperkt de flexibiliteit. 

source site 'De mfa zal de leefbaarheid vergroten', 'Het is de natuurlijke ontmoetingsplek voor de wijk' en 'Een goede naam voor ruimtes is heel belangrijk.' Het zijn zomaar wat citaten uit diverse mfa-nieuwbouwplannen. Vaak wordt onvoldoende nagegaan wat nu echt het probleem is, waardoor men aan een mfa is gaan denken. Maar is een multifunctionele accommodatie, een mfa, wel echt de oplossing? 

go here Download het artikel

Runhaar, B. - De kritiekloze trend van MFA's

dissertation 21 september 2011

see url Een artikel op persoonlijke titel van Bert Runhaar, adviseur Maatschappelijk Vastgoed, gemeente Amsterdam. 

http://lacsq.org/?education=buy-thesis-paper&194=21 Er schijnen al 1500 multifunctionele accomodaties (mfa’s) te bestaan. Kennelijk leeft dit soort maatschappelijk vastgoed. Maar met zijn allen in een karakterloze nieuwbouwdoos gaan zitten, is vaak niet de beste oplossing. Het kost een boel geld en beperkt de flexibiliteit. 

'De mfa zal de leefbaarheid vergroten', 'Het is de natuurlijke ontmoetingsplek voor de wijk' en 'Een goede naam voor ruimtes is heel belangrijk.' Het zijn zomaar wat citaten uit diverse mfa-nieuwbouwplannen. Vaak wordt onvoldoende nagegaan wat nu echt het probleem is, waardoor men aan een mfa is gaan denken. Maar is een multifunctionele accommodatie, een mfa, wel echt de oplossing? 

Download het artikel

Nieuw boekje

21 september 2011

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://mzm.cz/?education=custom-coursework-writing-service&db2=7f buy custom papers online hier.

Columns van Job

21 september 2011

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

21 september 2011

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

21 september 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com