Gemeente Amsterdam - Handreiking Maatschappelijk Vastgoed

http://crime-prevention-intl.org/?education=write-my-research-paper-for-me&1f0=17 21 september 2011

online proofread Van oudsher is de gemeente eigenaar van maatschappelijk vastgoed. Amsterdam heeft een lange geschiedenis als initiatiefnemer, ontwikkelaar, eigenaar en beheerder van maatschappelijk vastgoed. 

umi thesis Maar moet de rol van ontwikkelaar en eigenaar van maatschappelijk vastgoed ook nu nog altijd en per definitie bij de gemeente liggen? 
In de praktijk blijkt dat het soms beter is dat andere partners – in het bijzonder: woningcorporaties – voorzieningen ontwikkelen en in eigendom nemen. De stad, het stadsdeel of de organisatie die de functie uitvoert, is dan huurder in plaats van eigenaar. 

writing term paper help Om de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed in de Amsterdamse wijkaanpak te versnellen, gaven Burgemeester en Wethouders in november 2009 de opdracht aan het DMO project- en adviesbureau SPA, unit Maatschappelijk vastgoed, om de keuzecriteria bij de vraag ‘huur of eigendom’ te analyseren en daar een praktische vorm aan te geven zodat projectmanagers een hulpmiddel hebben om in vergelijkbare gevallen tot dezelfde keuze te komen. 

javhide.com sexsut.com