Netwerkbureau Kinderopvang - Slimmer bouwen voor kinderen

21 september 2011

Bouwen en/of verbouwen: vroeg of laat krijgen de meeste scholen en kinderopvangorganisaties er ook mee te maken. Iedere ervaringsdeskundige weet dat daar heel wat bij komt kijken. Niet alleen in tijd, geld en aandacht, maar ook in kennis. 

Een bouwproject vraagt expertise die veelal niet binnen de muren van de eigen organisatie aanwezig is. Dus worden externe adviseurs ingeschakeld voor de aansturing en begeleiding. Hoe verloopt zo’n proces, welke vergunningen zijn nodig, hoelang gaat het duren, enzovoorts. Logische vragen van organisaties die aan begin staan van een meer of minder uitgebreid bouw- of verbouwproject. 

Dit bulletin geeft in grote lijnen de aandachtspunten en kenmerkende fasen weer van zo’n project. Het is bedoeld als houvast voor bestuurders en opdrachtgevers in onderwijs en kinderopvang. Zij moeten vandaag de dag tevens rekening houden met de actuele trend dat onderwijs en kinderopvang steeds meer integreren. Een belangrijk gegeven om eerst even bij stil te staan. 

Nieuw boekje

21 september 2011

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het hier.

Columns van Job

21 september 2011

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

21 september 2011

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

21 september 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com