Hoekstra & Van Liempd - Ruimte maken voor nul tot vier

24 oktober 2011

De inrichting en indeling van een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Hoe kun je het kindercentrum nu zo inrichten dat het ook echt een ruimte voor kinderen is, die past bij hun leeftijd en bij de pedagogische visie en werkwijze van de organisatie? Hoe zorg je ervoor dat die ruimte tegelijkertijd functioneel, veilig, uitdagend, vertrouwd en stimulerend is?

'Ruimten maken voor nul tot vier is ontstaan op basis van gedegen onderzoek en jarenlange praktijkervaring en is bedoeld voor pedagogisch medewerkers, locatiemanagers en anderen die betrokken zijn bij de (her)inrichting van een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Titel: Ruimten maken voor nul tot vier
Auteurs: Hoekstra & Van Liempd
ISBN: 97890 8850 2200