Hol, A. - Handboek management kinderopvang

29 november 2011

Handboek management kinderopvang geeft een kijkje in de keuken van de kinderopvang en in de recepten van de chef-koks. Dit boek is een initiatief van KIK, Kwaliteit in Kinderopvang, twaalf maatschappelijke kinderopvangorganisaties die gezamenlijk investeren in de kwaliteit van en het maatschappelijk debat over kinderopvang. In Handboek management kinderopvang gaan directeuren van deze kinderopvangorganisaties en adviseurs werkzaam in de kinderopvang in op alle aspecten die betrekking hebben op toezicht, sturing en bestuur van een kinderopvangorganisatie en aan de instrumenten die daarbij ingezet kunnen worden. Het boek is bedoeld voor een ieder die professioneel betrokken is of wil zijn bij de aansturing van een kinderopvangorganisatie.

Uitgever: SWP Book

Titel: Handboek management kinderopvang