NME & Oberon - Duurzaamheid in de brede school

see url 23 december 2011

http://aggs.school.nz/?education=essay-marking-service Steeds meer brede scholen willen duurzaamheid een duidelijke plaats geven of kiezen zelfs voor een groen of duurzaam profiel. Maar hoe geef je daar, met de partners van de brede school, gezamenlijk vorm aan?

http://aggs.school.nz/?education=cheapest-essays-writing-services Leren over duurzaamheid is belangrijk voor de bewustwording en de betrokkenheid van de kinderen van nu. Dat gebeurt binnen de school in lessen, ná school binnen de kinderopvang of in clubs, en ook thuis en in de vrije tijd. Ook andere partijen, zoals de (duurzame) gemeente en de ‘groene organisaties’, zijn actief op dit
gebied. De brede school biedt bij uitstek gelegenheid om het binnenschoolse leren te combineren met het zelf ervaren en doen.

http://aggs.school.nz/?education=good-customer-service-essay In deze handreiking vindt u een stappenplan, tips en links. U kunt de handreiking hier downloaden of bestellen bij Oberon.

Nieuw boekje

enter 23 december 2011

term paper helper Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het http://aggs.school.nz/?education=college-application-essay-help buy cheap essay online hier.

Columns van Job

23 december 2011

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

23 december 2011

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

23 december 2011

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com