Centrum voor Jeugd en Gezin - Een goed begin is het halve werk

writing a dissertation for dummies 26 maart 2012

professional paper writing service mba essay help Een goed begin is het halve werk – Handreiking voor een goede en preventieve samenwerking van jeugd-ggz met onderwijs en gemeenten.

http://aggs.school.nz/?education=buying-essays-online Kinderen met een beperking hebben tijdig hulp nodig. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) ontwikkelde daarvoor de handreiking http://ideeup.org/?education=dissertation-abstract&4eb=77 Een goed begin is het halve werk. De handreiking is geschreven voor beleidsmakers, bestuurders en professionals binnen gemeenten, lokale jeugdzorg, het onderwijs en jeugd-ggz write my essay for money .

http://aggs.school.nz/?education=help-on-college-essay Het is belangrijk dat deze betrokkenen uit verschillende disciplines leren van elkaars deskundigheid. Professionals in het onderwijs en lokale zorgnetwerken delen graag hun kennis met professionals uit de ggz. Daarmee kunnen ze de kansen van kinderen op een succesvolle schoolloopbaan vergroten. Ook heeft een kind door lokale samenwerking een betere kans op een baan naar vermogen en een stabiel en zelfstandig leven.

go to link De handreiking kwam tot stand door subsidies van de ministeries van VWS en OCW. CJG werkte daarnaast samen met vertegenwoordigers van het onderwijs, de PO-raad, ggz-instellingen en gemeenten.

Download hier de handreiking

Tags

CJG

Thema's

Zorg

Nieuw boekje

26 maart 2012

Een nieuw praktisch boekje! Als hulp en inspiratiebron. Over werken aan en in een kindcentrum. Juist voor hen die dagelijks werken voor kinderen.
Bestel het source site http://lacsq.org/?education=pay-for-a-paper&c3c=4a hier.

Columns van Job

26 maart 2012

09 juli 2018
25 april 2018

Op de kaart

26 maart 2012

kaart van alle Brede Scholen en IKC's. Staat u er al bij?

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

26 maart 2012

{Breed}, tweewekelijks in uw mailbox! U kunt zich hier aanmelden.

javhide.com sexsut.com