Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk dan de online versie.

Nieuwsbrief 10 april 2012
Pilot dagarrangementen
Wil uw gemeente onderwijs en opvang aaneensluitend aan ouders kunnen aanbieden? Schrijf u dan in voor de pilot dagarrangementen! Deelname aan deze pilot biedt u de kans ervaring op te doen met de ontwikkeling van dit soort aaneensluitende arrangementen.
Lees meer

Actualiseren landelijke database brede scholen
{Breed} is zijn database met de adresgegevens van alle brede scholen aan het actualiseren. Zoals u eerder in deze nieuwsbrief heeft kunnen lezen, zijn er de laatste twee jaar weer veel nieuwe brede scholen bijgekomen, ook deze wil het steunpunt in de database opnemen. Linkin Business gaat in opdracht van {Breed} gemeenten en brede scholen actief benaderen om de NAW en andere belangrijke gegevens van deze scholen door te geven. Maar u kunt zich ook aanmelden op onze website!

Kijktip
APS, onderwijsadviesbureau voor onderwijsontwikkeling, advies en training, en Andere Tijden in onderwijs en opvang lanceren de informatieve film De toekomst uitvinden. Kindcentra in beeld. De film is gemaakt door Anne Peetoom Journalistieke Producties en laat twee voorbeelden zien: IKC Laterna Magica Amsterdam en Sterrenschool Apeldoorn.
Lees meer

8e Jaarcongres Brede School
Samen met het Project Andere Tijden in onderwijs en opvang, Oberon en Sardes organiseert {Breed} op 23 mei 2012 het 8e Jaarcongres Brede School. Het landelijke Jaarcongres Brede School is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor praktijk en beleid rond het thema brede school. De voorgaande congressen werden steeds door meer dan 900 deelnemers bezocht. Het jaarcongres staat dit keer in het teken van nieuwe tijden in onderwijs en opvang.
Lees meer

Agenda
Hier vindt u een overzicht uit de agenda van BredeSchool.nl:
10 mei 2012  - Vierdaagse cursus ‘Passend Onderwijs in de Klas’
23 mei 2012  - 8e Jaarcongres Brede School
7 juni 2012    - Landelijke KVLO-studiedag voortgezet onderwijs
7 sept 2012   - Cursus 'Opbrengstgericht werken met jonge kinderen'

Nieuws
Hier vindt u een overzicht van het belangrijkste nieuws van BredeSchool.nl:
Stichting Brede Buurtscholen Den Haag is gestart
Triodus sluit feestjaar af met koninklijk lintje!
Goal! – mentorproject in Lelystad
U4energy – wedstrijd voor scholen

Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

javhide.com sexsut.com